laat een bericht achter en/of lees onderaan wat andere bezoekers ervan vonden.

Deel je ervaring 

Dank je voor je berichtje!

Berichten van de bezoekers

Jan

Wat vond jij van Archipel?

Ik vond het een heel mooi opgebouwde expo, die op het juiste moment komt. Als kwetsbare mens vond ik de thema's heel herkenbaar. Het werkt ook heel verbindend om via kunst te ervaren dat we met zovele mensen kwetsbaar zijn.

Stef

Wat vond jij van Archipel?

Authentiek én origineel werk , mooi , kwam binnen . . .

Céline

Wat vond jij van Archipel?

Enorm mooie tentoonstelling waar je je echt blootgeeft en al is dat zich kwetsbaar opstellen, het kwam vooral heel sterk over. Ik wou dat ik nog eens kon gaan om er nog dieper in te duiken maar vond de eerste ‘laag’ in ieder geval al super. Ook heel leuk voor kindjes omwille van de verschillende kunstvormen en interactie!

Benedicte

Wat vond jij van Archipel?

Het was heel ingrijpend , maar ongelooflijk mooi , wat een talent, dit zal ons lang bijblijven .

Anne-Lise

Wat vond jij van Archipel?

Ik was ontroerd omdat je eindigt in een 'herstel en verbinding' na de woelige storm van de voorgaande kunstwerken. Het kwam heel erg binnen, maar dat had je wel gezien aan mijn reactie, denk ik.

Marijke

Wat vond jij van Archipel?

Zeer mooie krachtige tentoonstelling; wat mij ongelooflijk verwonderde was het kleurrijk palet dat zich liet zien ...

Dominique

Wat vond jij van Archipel?

Het was ReuzeSuper ! ! En jouw verschillende stijlen/technieken/vondsen hebben me "gescotched" Je bent zoo'n grote artieste ! !

Julie

Wat vond jij van Archipel?

Een tentoonstelling die zelfreflectie teweegbrengt. Woorden en beelden vullen mekaar constant aan en raken de toeschouwer in zijn eigen fragilteiten. Kunstwerken die niemand onverschillig zullen laten...

Anniek

Wat vond jij van Archipel?

Om deze werken ECHT te zien, moet je de tijd nemen, je laten ontroeren, verderaf gaan staan en dichterbij komen. Mijn bezoek doorheen Archipel was dan ook niet op een uurtje klaar . Prachtige werken, boordevol emotie, af en toe met een vleugje humor, maar vooral één en al authenticiteit!! zeer blij dat ik ben geweest. (ps Oh ja: de leuke old-timers centraal in de zaal zijn ook best de moeite waard :-)

 

Alain

Wat vond jij van Archipel?

Het is dwalen in het hoofd van een artiest die zich hiervoor open heeft gesteld. Valri spreekt van maskers laten vallen. Het zijn eerder muren die ze sloopt. Met succes wat mij betreft. Hoe dankbaar kunnen we hiervoor zijn. Op het einde van het bezoek had ik haar graag even in mijn armen besloten om haar woordeloos mijn emoties te betuigen. Maar dat zal even moeten wachten. Maar moed heb ik zeker getankt uit dit moment. En inzicht. In mezelf. Thanks. Je zit niet alleen op een godvergeten eiland. Wees daar maar zeker van.

Dominique

Wat vond jij van Archipel?

Ik heb er echt van genoten. We hebben echt onze tijd genomen. Er was weinig volk. Zeer gevarieerd, afwisselend (video's, interactieve delen). Intrigerend, ontroerend, begrijpbaar. Ook de video's waren knap geriegistreerd. Het blijft bij. Bedankt voor deze mooie tentoonstelling.

Nadine

Wat vond jij van Archipel?

Heel verzorgd, origineel en interactief. Veel emotie

Dis 

Wat vond jij van Archipel?: 
oogstrelend maar ook confronterend. Van uitbundig naar ingetogen en van pijn naar vreugde. Genoten, de moeite waard en daarenboven coronaproof.

Caroline

Wat vond jij van Archipel?

Heel mooie tentoonstelling , mooi kader , heel goed georganiseerd ! Nog veel succes verder ! Xx

Ronni

Wat vond jij van Archipel?

Het is duidelijk dat we met een zeer veelzijdige artist te maken hebben. Je kunstwerken zijn zeer uiteenlopend van aard en in elke kunstwerk lees je en voel je wat in de artiest leeft. De tijdslijn die je in de tentoonstelling hebt gesponnen is duidelijk ook je levensverhaal, een verhaal dat je met anderen zonder schroom wil delen. Je stelt je kwetsbaar op maar geeft ook aan dat dit alles je sterker heeft gemaakt. Het maakt je terecht trots en ik weet zeker dat je hieruit kracht put om niet alleen zelf sterker verder te gaan, maar ook dat de drang in u om anderen te helpen hopelijk in je volgende werken zichtbaar zal worden. Je streeft mooie doelen na en ik hoop dat er fantastische resultaten mee behaalt maar wanneer het je eens tegenzit hoop ik dat je sterkt blijft en je je smijt met al je artistieke gaven, dan zullen er nog vele mooie vernissages volgen. Bedankt dat we mochten kopen.

Claire

Wat vond jij van Archipel? 
Heel afwisselende, stuk voor stuk mooie kunstwerken, vol emoties. Indrukwekkend. Proficiat!

Anne

Wat vond jij van Archipel?

Ongelooflijk ontroerend! Valerie, haar traject en haar tentoonstelling laten je echt niet onberoerd... persoonlijk werd ik er echt van geraakt en ontroerd. Prachtig in al zijn gevoeligheid. Je mag echt trots zijn! Dank je Val 😘

Benoit

Wat vond jij van Archipel?

Bedankt Valri voor de intense manier met de welke je jou persoonlijke gevoelens en ervaringen deelt doorheen jou kunstwerken. Elk werk heeft zoveel te vertellen; we zijn blij dat wij een stukje van jou levensverhaal bij ons in huis zullen hebben.

Kim & Anja

Wat vond jij van Archipel?

Prachtig werk !!! Jouw kwetsbaarheid en jouw creatief werk hierrond hebben zoveel betekenis in onze harde wereld van altijd sterk te moeten zijn, waar er maar weinig echt begrip is als je als kwetsbaar mens een strijd aangaat die onoverwinnelijk lijkt. Bedankt voor het korte gesprekje, dat gaf wat hoop en moed! Veel succes verder in alles wat je zo goed doet 💙🌸

 

Greet

Wat vond jij van Archipel?

uitzonderlijk kader en gedreven missie. een rijkdom voor het Knokke van de zuidrand, Borsbeek.

Magali

Wat vond jij van Archipel?

❤️ Inspiringly powerful and emotionally charged ❤️

Els

Wat vond jij van Archipel?
 Kwetsbaar Ontroerend Verwarmend Prachtig

Gunther & Carsten

Wat vond jij van Archipel?

Wat een fantastische tentoonstelling hebben we mogen bewonderen afgelopen zondag! De werken hebben ons diep geraakt. De schoonheid, de variatie, de diepgang, de complexiteit maar ook de soberheid van de kunstwerken waren een streling voor het oog en meer dan eens een confrontatie voor de geest!