top of page
archipelPOSTERklein.jpg

ARCH;PEL

Een immersieve tentoonstelling over kwetsbaarheid. 
Een uitnodiging om tot reflectie te komen en in dialoog te gaan. Kijk, luister en voel zonder oordeel. 

foto reportage

coming soon

;THIS STORY ISN'T OVER YET

HET VERHAAL

Archipel werd geïnspireerd door mijn verhaal; mijn confrontatie met mijn eigen psychische kwetsbaarheid en hoe ik dit beleefde. Meer achtergrond informatie over de tentoonstelling vind je hier. 

IN DE MEDIA

Enkele nieuwsgierige reporters kwam letterlijk achter de schermen kijken. Wil je graag de artikels en/of video's bekijken?

Je vindt ze terug op de press pagina. 

klik hier om naar de press pagina te gaan

DE IMMERSIE

De immersieve bestaat uit beeldende en audiovisuele werken die ingezet worden om taboes te doorbreken en om mensen in verbinding te brengen met elkaar. De tentoonstelling bestaat uit verschillende delen waaronder interactieve werken of ruimtes waar je wordt uitgenodigd om tot reflectie te komen en een stukje van je verhaal kan delen. 

PUNTKOMMA;?

De puntkomma of in het Engels – semicolon - staat symbool voor steun en begrip aan mensen met psychische kwetsbaarheden of zelfmoordgedachten. 


Bekijk hier het filmpje om de symboliek van de puntkomma beter te begrijpen.

DE BEZOEKERS

In 2021 werd Archipel tentoongesteld op 3 verschillende plaatsen. Meer dan 1000 bezoekers kwamen een kijkje nemen. Benieuwd naar wat zij er van vonden? 

Lees hier de reviews of laat zelf een boodschap achter.

BOEK DE EXPO

Wil je graag deze unieke expo in jouw galerij of zaal tentoonstellen? Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen. Deze tentoonstelling werd reeds in verschillende formules aangeboden aan externen zoals o.a. Bibliotheek A'pen.

"Bedankt Valri voor de intense manier met de welke je jou persoonlijke gevoelens en ervaringen deelt doorheen jou kunstwerken. Elk werk heeft zoveel te vertellen; we zijn blij dat wij een stukje van jou levensverhaal bij ons in huis zullen hebben."  B.

bottom of page