CREATIEVE THERAPIE 

Soms worden we overspoeld door gedachten, gevoelens en gewaarwordingen en lijken we dit moeilijk kunnen verwoorden. Vanuit mijn eigen ervaring ben ik echter overtuigd dat het belangrijk is om dit te delen om verbondenheid en steun te ervaren.

 

Creatieve therapie biedt een alternatieve vorm van expressie aan. Een vorm van communicatie waarbij je handen en  lichaam een vertaling maken van wat er in je hoofd omgaat. 

Doormiddel van individuele en interactieve oefeningen werken we aan bewustwording en persoonlijke groeiErvaren en reflecteren over wat we creëren staat centraal. 

 

In de beeldende sessies gaan we aan de slag met beeldende technieken (tekenen, schilderen, collages, boetseren, enz.)  In de drama sessies gaan we aan de slag met stem, drama en improvisatie technieken. Dit wordt steeds gecombineerd met grondingsoefeningen en groepsgesprekken.


Je kan de verschillende groepssessies bekijken of je aanmelden voor een individueel traject waarbij we samen bekijken waar jij graag rond wilt werken en er een traject op maat wordt ontworpen.

 

Er is geen enkele creatieve kennis nodig voor deze sessies. Resultaat en kwaliteit zijn niet van belang, het gaat om het proces dat we samen doormaken en hoe deze ons in verbinding brengt met onszelf.

Friendly Conversation
Chalks

INDIVIDUEEL TRAJECT

Art Fun
Groepssessies Creatieve therapie (voor (jong)volwassenen) 
Worden gegeven vanuit mijn Atelier in Mortsel of gezondheidsstudio Sisu in Schelle
Groepssessies bestaan uit 3 sessies van 2uur verspreid over 3 à 4 weken. 
Door telkens met éénzelfde groep aan de slag te gaan, kan de groep bouwen aan een vertrouwensrelatie wat bevorderlijk is voor het proces. 
Je betaald 120 euro p.p. voor 3 x 2 uur. 
Nieuwe data voor 2021 zijn nog niet bekend omwille van de huidige maatregelen.

GROEPSSESSIES

70 EURO
Individuele Creatieve therapie
(11+) (90 min)
Worden gegeven vanuit gezondheidsstudio Sisu in Schelle
Bezoek de website om je sessie in te boeken