START TO ART

CREATIEVE WORKSHOP

klik op afbeelding voor meer info

GEEF CREATIVITEIT ALS CADEAU MET DE NIEUWE GIFT VOUCHERS

Screenshot 2020-12-04 at 15.27.01.png
Screenshot 2020-12-04 at 15.27.09.png

 

Kriebelen de schildersmicroben al even door je lichaam maar weet je niet hoe je van start moet gaan? Wil je je schildersoog verder ontwikkelen en wat tips en tricks krijgen over technieken en materiaal? Ben je opzoek naar een ontspannen en laagdrempelige manier om kennis te maken met je innerlijke Picasso?

Dan ben je welkom in mijn atelier! 

In kleine groepen (van maximum 5 personen) gaan we aan de hand van bestaande kunststromingen de schilderwereld ontdekken. Ik gids jullie gedurende 3 lessen van 2 uur naar een eigen creatieve vertaling van de opdracht. 

 

Onderaan ontdek je welke modules momenteel beschikbaar zijn. Er is geen voorkennis nodig om je in te schrijven. Sluit je je voor het eerste aan bij een module, dan ontvang ik je de eerste keer graag een halfuurtje op voorhand voor een korte kennismaking en wat extra uitleg. 

 

De lessen gaan door in Red Lion Art House (te Mortsel). Wens je graag een les te boeken op locatie (verrassing voor vrienden/ bedrijfsactiviteiten/ vrijgezellen) neem dan even contact op voor een offerte op maat. 

 

Start to Art 

 

Wil je samen met vrienden of vriendinnen een gezellige creatieve namiddag beleven? Of wil je samen met je team ontdekken hoe ver jullie creativiteit reikt?
Ben je benieuwd naar wat je in groep of individueel kan bedenken en maken? Heb je zin om met verf te gooien? te boetseren? te tekenen? En doorgaans stil te staan bij het (groeps)proces?
Dan werk ik op basis van jou vraag graag een workshop op maat uit. 

 

contacteer me voor meer info. 

 

Creatieve workshops op maat