Start to Art

Schilderlessen

Creatieve therapie

sessies

Creatieve

Workshops

klik op afbeelding voor meer info

 

Kriebelen de schildersmicroben al even door je lichaam maar weet je niet hoe je van start moet gaan? Wil je je schildersoog verder ontwikkelen en wat tips en tricks krijgen over technieken en materiaal? Ben je opzoek naar een ontspannen en laagdrempelige manier om kennis te maken met je innerlijke Picasso?

Dan ben je welkom in mijn atelier! 

In kleine groepen (van maximum 4 personen) gaan we aan de hand van bestaande kunststromingen de schilderwereld ontdekken. Ik gids jullie gedurende 3 lessen van 2 uur naar een eigen creatieve vertaling van de opdracht. 

 

Onderaan ontdek je welke modules momenteel beschikbaar zijn. Er is geen voorkennis nodig om je in te schrijven. Sluit je je voor het eerste aan bij een module, dan ontvang ik je de eerste keer graag een halfuurtje op voorhand voor een korte kennismaking en wat extra uitleg. 

 

De lessen gaan door in Red Lion Art House (te Mortsel). Wens je graag een les te boeken op locatie (verrassing voor vrienden/ bedrijfsactiviteiten/ vrijgezellen) neem dan even contact op voor een offerte op maat. 

 

Start to Art 

Creatieve therapie 

 

Soms worden we overspoeld door gedachten, gevoelens en gewaarwordingen en lijken we dit moeilijk kunnen verwoorden. Vanuit mijn eigen ervaring ben ik echter overtuigd dat het belangrijk is om dit te delen om verbondenheid en steun te ervaren.

 

Creatieve therapie biedt een alternatieve vorm van expressie aan. Een vorm van communicatie waarbij je handen en  lichaam een vertaling maken van wat er in je hoofd omgaat. 

Doormiddel van individuele en interactieve oefeningen werken we aan bewustwording en persoonlijke groeiErvaren en reflecteren over wat we creëren staat centraal. 

 

In de beeldende sessies gaan we aan de slag met beeldende technieken (tekenen, schilderen, collages, boetseren, enz.)  In de drama sessies gaan we aan de slag met stem, drama en improvisatie technieken. Dit wordt steeds gecombineerd met grondingsoefeningen en groepsgesprekken.


Je kan de verschillende groepssessies bekijken of je aanmelden voor een individueel traject waarbij we samen bekijken waar jij graag rond wilt werken en er een traject op maat wordt ontworpen.

 

Er is geen enkele creatieve kennis nodig voor deze sessies. Resultaat en kwaliteit zijn niet van belang, het gaat om het proces dat we samen doormaken en hoe deze ons in verbinding brengt met onszelf.

 

 

Wil je samen met vrienden of vriendinnen een gezellige creatieve namiddag beleven? Ben je benieuwd naar wat je in groep of individueel kan bedenken en maken? Heb je zin om met verf te gooien? te boetseren? te tekenen? Of wat dan ook.  Dan werk ik op basis van jou vraag graag een workshop op maat uit. 

 

binnenkort kan je hier klikken voor gedetailleerde informatie over de komende workshops en prijzen.

 

Creatieve workshops

© 2019 by Valri Art

  • Instagram - Black Circle
  • facebook-square
  • Pinterest Black Square
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now