VALRI

"HELPING YOU EXPLORE THE ENDLESSNESS OF CREATIVITY SINCE 1986"
jc_200528_KW_lockdownlove_17.jpg

MIJN PARCOURS

Na mijn studies grafisch vormgeving (Sint-Lucas) behaalde ik een bachelor in de orthopedagogie en werkte ik 6 jaar als trajectbegeleider en jobcoach voor personen met mentale en psychische kwetsbaarheden. 

 

Parallel volgde ik opleidingen om me extra te ontwikkelen op vlak van coaching (appreciative inquiry, Integratieve creatievetherapie) en om mijn artistieke skills te verbreden (schilderkunst in de Academie - Blender 3D animatie).

Ik begeleid reeds enkele jaren creatieve sessies en workshops vanuit mijn atelier in Mortsel of op locatie. Sinds 2020 ben ik actief als creatief therapeut bij gezondheidsstudio Sisu in Schelle.

Verder kan je me steeds vrijblijvend contacteren voor illustratief, beeldend of grafisch werk op maat. 

Ik werk op een creatieve en intuïtieve manier. Ik hecht veel belang aan open communicatie, wederzijds respect en authenticiteit. Mijn begeleidingsstijl is zacht, waarderend en actief maar vooral op maat. 

Screenshot 2021-06-30 at 10.53.21.png

MIJN VERHAAL

 

Ik ben Valri. Trotse Ambassadrice van het eiland Psychische Kwetsbaarheid. Ik heb mezelf die titel gegeven, zonder enige pretentie, maar wel met een missie. 

 

Er bestaan eindeloos veel (voor-) oordelen over ons eiland. Een land waar meer dan 25% van de bevolking op  vertoeft! Hoogtijd dus om deze gedeelde grond een stem te geven. Om de schaamte te doorbreken en de stigma’s en taboes rond Psychische Kwetsbaarheid de wereld uit te helpen. Alleen zo kunnen we de loyale inwoners en seizoensarbeiders van ons eilandje een veilig en geborgen gevoel geven en ze ondersteunen in hun zoektocht naar nieuwe oorden. 

 

Ik verwelkom iedereen met open armen, om een kijkje te nemen achter mijn schermen. Standvastige inwoners van de buurlanden, avontuurlijke backpackers en verdwaalde dagtoeristen, nieuwsgierige reporters of therapeuten in spé; iedereen is welkom op Psychische Kwetsbaarheid! 

 

Mijn missie bestaat erin om echte verhalen te delen met de non-believers en de curieuze neuzen, om in dialoog te gaan met elkaar en bruggen van empathie te bouwen tussen Psychische Kwetsbaarheid en de buitenwereld. Bruggen die het mogelijk maken om als inwoner van Psychische Kwetsbaarheid stapsgewijs naar het  Herstel Archipel te verhuizen. 

 

Ik deel mijn tekeningen en mijn verhaal om hier een steentje in bij te dragen.

 

Praat met elkaar! Ons eiland is niet omringd door ondoordringbare omwallingen. Er is zelf een pier, en de boten naar het Herstel Archipel staan klaar om te vertrekken. Maar praat en luister, zonder oordeel. Alleen zo trotseren we samen de storm en de kliffen die deze werelden lijken te verdelen.

Warme Groet, 

Valérie Gerard (Valri)