VALRI

"HELPING YOU EXPLORE THE ENDLESSNESS OF CREATIVITY SINCE 1986"
jc_200528_KW_lockdownlove_17.jpg

MIJN PARCOURS

Na mijn studies grafisch vormgeving (Sint-Lucas) behaalde ik een bachelor in de orthopedagogie en werkte ik 6 jaar als trajectbegeleider en jobcoach voor personen met mentale en psychische kwetsbaarheden. 

 

Parallel volgde ik opleidingen om me extra te ontwikkelen op vlak van coaching (appreciative inquiry, Integratieve creatievetherapie) en om mijn artistieke skills te verbreden (schilderkunst in de Academie - Blender 3D animatie).

Ik begeleid reeds enkele jaren creatieve sessies en workshops vanuit mijn atelier in Mortsel of op locatie. Sinds 2020 ben ik actief als creatief therapeut (www.praktijkprisma.be)

Verder kan je me steeds vrijblijvend contacteren voor illustratief, beeldend of grafisch werk op maat. 

Ik werk op een creatieve en intuïtieve manier. Ik hecht veel belang aan open communicatie, wederzijds respect en authenticiteit. Mijn begeleidingsstijl is zacht, waarderend en actief maar vooral op maat. 

Screenshot 2021-06-30 at 10.53.21.png

MIJN VERHAAL

 

Ik ben Valri. Trotse Ambassadrice van het eiland Psychische Kwetsbaarheid. Een titel met een missie. 

 

Er bestaan eindeloos veel (voor-)oordelen over Psychische Kwetsbaarheid. Een eiland waar meer dan 25% van de bevolking op vertoeft voor lang of kort termijn. Hoogtijd dus om deze gedeelde grond een stem te geven. Om de schaamte te doorbreken en de stigma’s en taboes rond Psychische Kwetsbaarheid de wereld uit te helpen. Alleen zo kunnen we de loyale inwoners en seizoensarbeiders van ons land een veilig en geborgen gevoel geven. 

 

Ik deel met veel plezier mijn reisverhalen over het eiland en hoe ik het Herstel Archipel bereikte. Standvastige inwoners van de buurlanden, avontuurlijke backpackers, verdwaalde dagtoeristen, nieuwsgierige reporters of therapeuten in spé; let's talk!Stel je meest pertinente vragen en laten we in dialoog gaan. 

 

Mijn missie bestaat erin om burggen van empathie te bouwen tussen Psychische Kwetsbaarheid en de buitenwereld. Om de strenge critici en de non-believers te informeren en en de curieuze neuzen te sensibiliseren. 

 

Mijn tekeningen en schilderijen vormen de rode draad van mijn verhaal. Mijn tentoonstellingen zijn steeds in het thema van psychische welzijn en verbondenheid. 

In afwachting van de volgende expo wil ik jullie graag aanmoedigen om met elkaar te blijven praten! 

 

Psychische Kwetsbaarheid is niet omringd door ondoordringbare omwallingen. Reik elkaar de hand, zonder oordeel. Alleen zo trotseren we samen de storm en de kliffen die deze werelden lijken te verdelen.

Warme Groet, 

Valerie